Jos Cove

‘Rood’, de nieuwe hit van Marco Borsato staat op nummer 1 in de top 40. Met de act ‘JC zingt Borsato’ haalt u dit succesnummer heet van de naald in huis voor uw gasten. JC zingt het prachtige liefdeslied Rood naast andere knallers van Marco, zoals: Zij, De meeste dromen zijn bedrog en Binnen. Een heerlijk en leuk optreden dat u op dit moment wel moet aanbieden!

100% Live. 100% Emotie. 100% Feest.

Een half uur lang krijgt u de allergrootste hits van één van Nederlands meest populaire zangers te horen. De leukste en meest charmante Marco Borsato-imitator van Nederland en België doet dit op zeer overtuigende wijze. Het publiek wordt al snel door JC ‘gegrepen’ zodat een dansende massa ontstaat.

JC heeft inmiddels al vele podia in Nederland en België gestaan. Veel mensen wrijven zich in de ogen en vragen zich af: “Is hij het nu echt of niet?” en “Playbackt hij?” Maar JC is echt zichzelf en zingt altijd live! Of hij nu voor een groot of klein publiek staat, het maakt niet uit. JC krijgt de aandacht van zijn publiek en weet die vast te houden.

Met de act ‘JC zingt Borsato’ haalt u een knaller in huis, want JC heeft van zijn passie zijn vak gemaakt en die passie komt duidelijk naar voren in zijn leuke en succesvolle act: ‘JC zingt Borsato’. Hij zingt o.a. de hits: Ik leef niet meer voor jou, Waarom nou jij, Je hoeft niet naar huis vannacht en de nieuwste superhit: Rood.

JC zingt Borsato is een van de acts waarvan wij exclusief het geluid verzorgen. Informeer daarom bij ons naar de gunstigste tarieven.