Twan de Wit

Twan is 'n volksjongen uit Den Bosch die in zijn vrije tijd graag een deuntje mag zingen.
Het is al op jonge leeftijd begonnen in een kroeg in Rosmalen.
Als er op een feest waar zangeres Connie uit Zaltbommel staat te zingen en de kleine Twan haar nummers mee zingt, ontstaat het idee om hem op het 50 jarig verjaardagsfeest van zijn vader, hem samen met haar te laten zingen.
Om dit toch redelijk goed te laten verlopen is Connie op een avond langs gekomen om af te spreken welk liedje er werd gezongen en er werd natuurlijk geoefend met Twan voor zijn eerste echte optreden.
Na een paar jaar gaat zijn broer Adrie spelen in een band, en als het maar even kon ging Twan mee naar de repetities.
Toen er bij de band een nieuwe geluidsinstallatie kwam, heeft twan de oude set gekocht en is stevig gaan oefenen.
Na een tijdje is hij begonnen met optreden en heeft zo hier en daar gezongen.
Omdat het voor hem eigenlijk alleen een hobby was, heeft hij nooit voor zichzelf reclame gemaakt. Hij had al zijn optredens te danken aan mond op mond reclame.
Als hij tijdens een optreden Niek Damen tegen komt die in die tijd nog met Frank draaide word er hem een voorstel gedaan om met hem mee te gaan.(frank stopt)
Dit voorstel heeft Twan toen met beide handen aangepakt.
Omdat Twan toen ook nog werkzaam was in de bouw, is hij na een klein jaartje samen gewerkt te hebben (wegens tijdgebrek) hiermee gestopt om vervolgens zich op een solo carrière te richten.
In de tussen tijd is Twan van Den Bosch naar Tilburg verhuisd, en sinds kort timmert hij ook daar aan de weg.
Met de komst van deze site heeft hij de weg ingeslagen om toch meer van zichzelf te laten zien maar zeker van zich te laten horen.

WWW.TWANDEWIT.NL