Willem Barth

Willem Barth uit Doetinchem is een zanger die overal waar hij optreedt voor een geweldige sfeer zorgt. Willem weet met zijn liedjes altijd het publiek "in te pakken" en voor zich te winnen. Een echte Hollandse volkszanger met een warm stemgeluid.
Met nummers als "Ik wil niet weten hoe het is" en "Eenzaam en alleen" scoorde hij in het verleden al grote hits. Zijn single "Wachten op jou" stond acht weken in de Mega Top 100.
Tijdens zijn eigen concert in Almelo op 31 januari 2009 waarin hij werd begeleid door de band "That's it" trad hij op voor 1200 enthousiaste bezoekers. Tijdens dit concert zong Willem een duet met Corry Konings.
Dit duet kreeg een vervolg omdat Corry zo enthousiast was dat zij Willem op haar beurt vroeg om met haar op te treden tijdens haar 40-jarig artiestenjubileum dat in de zomer van dit jaar in Den Bosch werd gevierd.
De single: "Aan alle mooie meiden" verschijnt in het voorjaar van 2009 en betekent de absolute doorbraak voor Willem Barth. De single staat meer dan tien weken in de Mega Top 100 en overal in het land zingt iedereen dit aanstekelijke lied uit volle borst mee!
Begin 2010 verschijnt de single: Bella Bella, een topnummer dat een andere kant van deze geweldige zanger laat zien.
Zoekt u een artiest die anders dan anders is? Boek dan Willem Barth!