Jessica Malfait

Jessica Malfait geboren op 10-04-1986 is een geboren liefhebber van het Levenslied. Al op negenjarige leeftijd had ze een eigen piratenzender genaamd Jessica. Op deze zender draaide ze iedere woensdagmiddag Nederlandstalige liedjes.

Nadat ze zelf een liedje op haar eigen radiostation had gezongen rolde het balletje erg snel. Leo Mudde, lid van de groep De vrijbuiters, schreef een lied voor haar en op tienjarige leeftijd kwam de eerste singel van Jessica uit; Wie danst met mij.

Ik wil later zingen werd een tweede singel waarmee ze meteen haar televisiedebuurt maakte in het Veronica-programma De winkel van Sinkel.

Met twee albums (Mijn groot verlangen en Geluk, hoop en liefde) is Jessica met recht een echt talent te noemen. Ook Corry Konings is dit niet ontgaan. Corry die een eigen boekingskantoor heeft, benaderde Jessica en mag zich nu haar manager noemen.

Muziek is mijn lust en leven is een bekende uitspraak van Jessica. Deze zangeres weet met haar enthousiasme voor muziek en een prachtig stemgeluid haar publiek steevast te boeien!
Exclusief bij CK Producties is Jessica Malfait te boeken voor al uw evenementen, zij zal ook u in vervoering brengen!

WWW.JESSICAMALFAIT.NL