Rene Schuurmans

René Schuurmans is dé feestartiest van het moment.  Met hits als “Hela Ho”, “Als ik haar zie” en “Laat de zon in je hart” maakt hij van ieder optreden een waar spektakel.

Al in de beginjaren kwamen de muzikale capaciteiten van deze geboren Brabander tot uiting en drumde hij als klein kereltje mee met optredens van diverse orkesten.  Na zijn debuutsingle in 2003 "Op de Griekse Toer" en het succesnummer “Samen” besloot René zelf zijn melodielijnen en teksten te gaan schrijven. Het creëren van een eigen sound, zijn vriendelijke voorkomen en zijn toegankelijkheid maken Rene Schuurmans uitermate geliefd bij het grote publiek en organisatoren van evenementen. Vele hits, waaronder "Diep in mijn Hart", "Zomaar Verliefd" en “Samen met Jou” scoren hoog in de hitlijsten. Zijn laatste album, “Vanaf Vandaag”, stond wekenlang genoteerd op nummer 5 in de Mega Album Top 100. De daarbij behorende DVD is zeer divers en wordt tevens goed ontvangen. 

"Handen in de Lucht" is op het moment zijn hit die de lijsten bestijgt en op het moment alle feesttenten en locaties op zijn kop zet.

Eind 2006 zette René Schuurmans met zijn concert een uitverkochte Maaspoort volledig op zijn kop en dit jaar komt hierop een vervolg !

WWW.RENESCHUURMANS.COM